Naturguidning på Starrberget

Område: Vännäs
Arena/Plats:
Kategori: Guidade turer, Natur

Vandring tillsammans med guiden Isac Enetjärn genom den fuktiga granskogen vid bergets fot upp till de torra hällmarkerna på bergets topp. Njut av storslagen utsikt och lär dig om träden i gammelskogen som växer här.

Deltagande är kostnadsfritt och alla är välkomna. Begränsade platser på grund av rådande restriktioner, 6-8 deltagare per aktivitet, anmälan krävs. På våra guidade turer kommer du få möjlighet att ta del av spännande kunskap och intressanta fakta samtidigt som du får njuta av en härlig upplevelse i Västerbottens fantastiska natur.

För varje aktivitet erbjuds ett eller flera datum. Ytterligare tillfällen kan tillkomma utifrån intresse och efterfrågan. För de aktiviteter som saknar datum tar du kontakt direkt med guiden för att få info

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Aug
Söndag 15 aug 2021 09:00 - 12:00  

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Deltagande är kostnadsfritt och alla är välkomna. För några av aktiviteterna tillkommer en kostnad (självkostnadspris) för t.ex. hyra av kajak/kanot, utrustning eller mat. Mer information inför aktiviteten får du av guiden efter att du skickat din anmälan.


Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6403.cbischannel-491.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails