Träffas på Hotell Vännäs

Adress: Vegagatan 1, 91131 Vännäs Datum: Onsdag 6 jul 2016 - måndag 31 dec 2018 Visa karta

Adress: Vegagatan 1, 91131 Vännäs

När ni kommer till Hotel Vännäs så kan ni räkna med personligservice i mysig, lugn miljö. Det är endast 30 km från Umeå och tar ca 20 minuter. Hotellet ligger ett stenkast från buss- och järnvägsstationen, så ta sig hit kollektivt är inget problem. Alla konferens och mötesrum är utrustade med trådlöst Internet, fri uppkoppling. Projektor, ljudanläggning, white board och blädderblock finns i våra 2 konferensrum.

Vill du ha DVD, CD eller TV säger ni bara till när ni bokar, det är kostnadsfritt så länge ni bokar i förväg.
När ni kommer på konferens eller möte hos oss behöver ni inte plocka med er halva kontoret. Ni får alltid en personlig service och i mötesrummet finns det ni behöver. Här finns bläckpennor, stiftpennor, skrivblock, skarvsladdar, häftapparat m.m. Det finns även ett bord med vatten, bubbelvatten, frukt och godis som ingår när ni har mötet eller konferensen hos oss. Nere i lobbyn finns det en dator med skrivare som ni får låna, om ni tex. Glömt skriva ut papperna ni behövde till mötet. Vill ni ha konferens med mat och boende? Då Har ni kommit rätt. Med våra 23 hotellrum och 20 rum på vårt annex Älvåsen så finns det gott om boende till er konferens.

Och i vår restaurang som vi är stolta över, kan ni avnjuta en närproducerad meny med råvaror från bl.a Gullsjö, Selet, Ammarnäs & Luleå. Så finns något som passar just ert sällskap. Kolla in vår á la carte meny eller ring för menyförslag. Självklart hjälper vi er att komponera ihop en alldelens egen meny om ni är sugen på något speciellt.

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
21 Sep
Torsdag 21 sep 2017 Hotel Vännäs
22 Sep
Fredag 22 sep 2017 Hotel Vännäs
23 Sep
Lördag 23 sep 2017 Hotel Vännäs
24 Sep
Söndag 24 sep 2017 Hotel Vännäs

Om denna aktivitet