Umeälvsnosen

Område: Vännäs
Arena/Plats: Vännäs Motormuseum
Kategori: Evenemang, Idrott, hälsa, Övrigt
Datum: Söndag 24 jun 2018

Kom och besök Umeälvsnosen som är en inofficiell Nosework tävling! Nosework är en hundsport där hunden ska hitta en liten möbeltass.

Genom ett samarbete mellan Vännäs Brukshundklubb, Umeå BHK och Holmsund BHK så arrangeras den första av 3 inofficiella tävlingar, serien heter Umeälvsnosen.
Nosework är en hundsport där hunden ska hitta en liten möbeltass med en enda droppe Eukalyptus hydrolat. Sökområdet är begränsat och lika så söktiden. En officiell tävling består av 4 st sökområden men på Umeälvsnosen så kommer det endast vara 2 st sökområden. Den som hittar snabbast och utan fel vinner!
Kom och se ekipagen tävla mot varandra och leta på fordon samt i ett utomhusområde. På plats kommer det även finnas möjlighet att Prova-på nosework med din fyrbenta vän samt få mera information om sporten och Svenska Brukshundklubben som firar 100 år i år. Vi kommer även ha en tipspromenad med hundrelaterade frågor för hela familjen och fikaförsäljning. Det bästa med det hela? Du gör en god gärning! Klubbarna har nämligen beslutat att 50% av alla intäkterna går till välgörenhet och kommer att skänkas till Djurskyddet i Västerbotten.
Varmt välkomna!

Pris: Inget inträde men fika och tipspromenad finns till försäljning, betalning kan ske via swish eller kontant.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jun
Söndag 24 jun 2018 13:00 - 16:00 Vännäs Motormuseum

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
kursanmalanvbhk@hotmail.com
Kontaktperson
Stephanie Bäck
E-post
kursanmalanvbhk@hotmail.com
Webbsida
http://

Länkar